Stavljam svoje ruke na tvoje lice polako, želim da moji prsti zapamte svaku tvoju poru

Nemam razloga da se bojim. Tako barem kažem sebi, jer imam tebe. Ostavljam prostor da potonem u bezbrižnosti tvog pogleda, jer samo tamo je moj mir. Puštam tišinu da govori umesto mene sa blagom sigurnošću da ćeš čuti šta ima da ti kaže. A ja govorim sebi da nemam zašto da se povlačim u moje tajne prostorije jer čak i ako to uradim, naći ćeš me i povući me u svoj zagrljaj.

Stavljam svoje ruke na tvoje lice polako, želim da moji prsti zapamte svaku tvoju poru. Uzimam vreme kao da je pesak i puštam ga u vodu. Ne želim da postoji vreme koje nas može ograničiti, koje nam može uskratiti bilo šta. Zaustavljam vozove na kojima se ukrcavaju naši demoni i preusmeravam svaki na suprotnu stranu od dobroga što imamo.

Svom snagom svog bića, čitavim univerzumom u meni i ljubavlju koju oboje ne možemo u potpunosti razumeti, ali je osećamo i teško nam je zamisliti da smo jedno bez drugog. Dešava se da odlutamo, da zalutamo i zaglavimo se u svojim tesnim hodnicima od kompleksnosti i prepreka. I pustim da se to desi, jer koliko god ne želim, valjda moramo nestati da bismo ponovo nastali jedno u drugom, oštećeno savršeni zajedno, idealno slomljeni odvojeno.

I dozvoljavam da me uništiš, dozvoljavaš da te povredim. Jer, oboje znamo da ljubav nije nimalo bezbolna. Oboje znamo na šta smo pristali kada smo zavoleli strane nas koje su inače nepodnošljive i teške. I volim te. I voliš me. I teško je, ali da je drugačije, mi ne bismo bili mi, u ovoj haotično divnoj kompoziciji koju smo nesvesno komponovali.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s