Umeš da budeš najveći haos u mojim mislima i neobjašnjiv mir koji mi je potreban

Neprekidan zvuk tvojih koraka i odjek tvog smeha. Sve što me tera da se probudim ujutru, i da te očekujem. Tvoje naizgled tužne oči prepune sreće dok mi pričaš o bezazlenim događajima i trivijalnim stvarima. Priznajem, ne slušam pažljivo. Očarava me način na koji objašnjavaš kako želiš da provedeš dan sa mnom, i sve te male stvari koje radiš nesvesno, a savršeno se uklapaju sa mojim snovima o idealnoj ljubavi. Više nisu snovi, i ne verujem da se oni ne mogu ostvariti. Nikad više. Neodoljivo je kako te nervira pramen kose koji se uvek uplete u lančić oko tvog vrata, ali voliš taj lančić. Zavodiš me fascinantnom ženom u sebi kada naumiš da mi pokažeš koliko me želiš, i onda se ono dete u tebi koje neguješ probudi i ušuška me u svoje krilo maltretirajući me na najslađe načine.

Gledam te i čudim se tvojoj lepoti, najlepša meni, kažeš da jesi samo pored mene. I tako me slatko nerviraš svaki put kad nespretno hodaš ulicom i nikako da me poslušaš, samo se nasmeješ i otopiš me, ponovo. Osvaja me spontanost u tebi da uradiš sve ono što ti padne na pamet i što si u stanju da uradiš nemoguće samo da me učiniš srećnim. Volim kada slušamo tišinu zajedno, i povežemo se na načine na koje niko ne može ni zamisliti. Umeš da budeš najveći haos u mojim mislima i neobjašnjiv mir koji mi je potreban. Posmatram te tako divnu i moju, neobičnu i drugačiju od svih ikada i pitam se čime sam zaslužio da te imam.

Uzdišem razmišljajući o svemu što želim da ti pružim, jer se ne može nikada izmeriti koliko toga zaslužuješ. A ni ne tražiš. Ništa. Samo me voliš, beskonačno i bezuslovno. Dajem ti to. Dajem ti sve. Sebe i ljubav. I gledam te neprestano, čak i kad su mi oči zatvorene, iako ne dozvoljavaš da budu, da ne bih propustio sjaj i lepotu života. Uživam gledajući te. Izvanredno moju. A ti i dalje govoriš o svemu i svačemu, o besmislenim stvarima i vodiš debate sama sa sobom o stanju u svetu i problemima današnjice. I kako da saslušam sve kada mi tvoja fascinantnost ne dozvoljava i očarava me da se udubim u sve što jesi, voleći te takvu i nikako drugačiju?

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s