Ako krenu na tebe, ne znaju šta ih čeka

Niko se ne može uporediti sa tobom, i to svi znaju. Čak je postojanje te činjenice toliko prisutno u vazduhu, u stvarima, u energiji koja me okružuje, da bi svi da pokušaju da te zamene, da budu kao ti, da mi se približe na sve moguće načine i uzmu mi tebe iz sebe. Kakva zabluda. Nisu svesni koliko nikada neće biti ni delić onoga što si ti.

Pokušavaju, ali uzalud je. I najlepši je osećaj što i ti to znaš, možda je pretenciozno s tvoje strane, ali ta istina je naša, neosporiva, a ti se vodiš istinom. Samouvereno me držiš za ruku, ali je i pustiš sa osmehom koji okrene ovaj svet naopako. Poljubiš me i odeš, ostavljajući me u sobi prepunoj stranaca, nasmeješ se na vratima i osvojiš me ponovo. Jer znaš. Znaš koliko ti pripadam čak i kada nisam tu. I ti meni.

Niko se ne može takmičiti s onim šta si u stanju da uradiš celom mom biću samo jednim pogledom. Načini na koje me pokrećeš, koliko me samo zbuniš tada. I svaki put me zbuniš nečim novim što uradiš i opijaš me, upijaš, udahneš me, udahnem te i traješ u meni, i trajaćeš. To mi niko nikada neće uzeti, koliko god pokušavali. Ne podnose to. Ne podnose koliko te volim. A ja podnosim sve, jer imam tebe, sve što drugi samo sanjaju, ja imam. A ako krenu na tebe, ne znaju šta ih čeka.

2 thoughts on “Ako krenu na tebe, ne znaju šta ih čeka

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s