Ostavljam sve što me je bolelo i pored tebe zaboravljam

Ležim i lebdim istovremeno svake noći pitajući se da li ćemo biti uvek srećni, pitajući se da li zaista jesmo, šta god to značilo. Borim se za ono što želim, za ono u šta verujem, u nas. Pratim svoje zaljubljeno srce. Tako kažu, da tako treba. Valjda verujem u to, konačno. Šta god to značilo. Slušam pažljivo tvoje reči i gledam koliko me voliš. Gledam te i shvatam da oduvek pripadaš meni, pre ovog vremena. Zato ostavljam svoju prošlost iza sebe, ostavljam i one do kojih mi je jedva stalo, a koji su bili prepreka da nastavim dalje.

Ostavljam sve što me je bolelo i pored tebe zaboravljam. Trčim ka tebi gledajući tako jasno sigurnost u tvom naručju. Neki bi rekli da je to sebično, i kakvom me osobom to čini, što želim tu neopisivu sreću i epsku ljubav koju mi bezuslovno daješ. Ali ja znam šta ti misliš o nama, znam šta misliš o meni i šta osećaš, i da smo dovoljni jedno drugome. To je jedino što je bitno.

A ako ću te sebično čuvati samo za sebe, neka bude tako, jer i ti to želiš. To je sve što mi je potrebno. I često uhvatim sebe razmišljajući kako zaslužuješ više, bolje, vrednije, ali takođe se često potrudim da ti to pružim. A ti se nasmeješ jer znaš koliko te volim. I da trajemo, trajaćemo tek. I lako je oprostiti svaku moju zamršenu emociju komplikovanih razmera kada se sudari sa iskrenošću i beskonačnošću tvojih. Kada nestane. Šta god to značilo. Znaš ti.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s