Kako se vratiti na nešto što su oskrnavili svojom zaslepljenošću?

Kada dvoje učine sve, ne da pokušaju, već da uspeju pretvoriti ljubav u nešto više, tada mnoge stvari postanu teže i strašnije nego što su zamišljali. Kada dvoje pokušaju iskomplikovati nešto tako čisto i iskreno u nešto za šta ne znaju ishod, i svaki mogući rezultat deluje pogrešno.

I tada dvoje postanu jedno drugome ono što nikada nisu hteli, ono što nikada ne bi bili da su samo pustili da ljubav vodi njih, a ne da oni kontrolišu nju. Pretvore se u one osobe kojih su se plašili, osobe koje jedno drugoga koče, sputavaju da krenu dalje, ili da se barem potrude da vrate one delove sebe kojima su nadopunjavali jedno drugo. Ali, povratka nema. Ili učine sve da ga nema.

Kako se mogu vratiti na nešto što su oskrnavili svojom ubeđenošću i zaslepljenošću da je ljubav nepromenljivog oblika, ali da je oni mogu pretvoriti u više nego što treba biti? Kada dvoje previše visoko lete misleći da nije dovoljno idealno ono što imaju, tada se i najmanji deo savršenstva onoga što ih je spojilo pretvori u sve ono što će ih razdvojiti.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s