Volela bih da na trenutak budem ti, a da ti budeš ja

Najviše od svega bih želela da možeš videti sebe mojim očima, da možeš osetiti svaki moj nedorečeni pokušaj da ti opišem koliko si divan iznutra. Koliko je sitnica u tebi kojih nisi svestan, a čine te retkom celinom jednog bića koje je nesvesno svoje izvanrednosti. Zato te i volim, zbog svega što ne znaš da radiš, spontano i neodoljivo, na svoj način.

Volela bih da ti mogu da ti pokažem kako vidim tvoje poglede na svet kojih se bojiš iskazati jer misliš da te niko ne može razumeti. Volela bih da možeš videti koliko te ja razumem, koliko me izazivaš i privlačiš svojim intelektom koji ne umeš tako vešto da sakiješ od mene. I prikupljam epitete, neobične i komplikovane, biram svaki pažljivo jer je svaki mali u odnosu na ono kako te moje oči posmatraju, kako te pokušavaju upiti i sakriti…

Od svih, od svakoga, od celog sveta. Pusti da te čuvam tako posebnog, samo za sebe. i dozvoli mi da se i dalje pokušavam truditi uvući te pod moju kožu da sa moje strane perspektive pogledaš sebe. Sve što jesi. Nastavimo da se pronalazimo. Želela bih da pronađem i pokrenem sve što niko nije. Da možeš videti šta umem. Da osetiš šta osećam gledajući te zamišljenog i zalutalog u nepoznato, da ja osetim šta ti osećaš gledajući me zaljubljenu u sve što radiš, tako nesvesno. Volela bih da na trenutak budem ti, a da ti budeš ja.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s