Opšti uslovi korišćenja

Autoru pripada autorsko pravo na autorskom delu činom samog ostvarenja dela i za razliku od većine drugih oblika intelektualnog vlasništva, ne podleže nikakvom administrativnom ili registracionom postupku. Njime se ne štiti ideja nego delo koje je izražaj ideje ljudskog uma, bez obzira na vrstu ili kvalitet izražaja i sadržaja.

Autorska prava

Svi tekstovi na ovom websajtu su autorski tekstovi i kao takvi su zaštićeni autorskim pravima. Tekstove možete preuzimati ili citirati, a da prethodno niste obavestili autora, samo i isključivo bez ikakvih izmena i to u formi follow linka na sledeći način:

Autor: Tamara Stamenković
Izvor: tamarastamenkovic.com

Dostupan sadržaj

Prava intelektualne svojine i ostala prava na bilo koji Sadržaj koji je dostupan pripadaju Autoru, osim ako drugačije nije izričito određeno. Vaša upotreba Sadržaja podleže uslovima Zakona o zaštiti autorskih prava Republike Srbije.  Nemojte preuzimati niti koristiti Sadržaj ako se ne slažete sa ovim odredbama.

Komentarisanje

Biće objavljeni svi komentari osim onih koji sadrže uvrede na rasnoj, verskoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, kao i komentari koji sadrže govor mržnje. Govor mržnje definisan je Zakonom o javnom informisanju, koji u članu 38. kaže: „Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo“. Takođe, čitaocima koji na agresivan i uzmemiravajuć način budu iznosili svoje argumente u komentarima biće onemogućeno dalje komentarisenje.

Politika privatnosti

Unešeni lični podaci, uključujući i e-mail adrese u sklopu sajta Tamara Stamenković ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.

NAPOMENA: Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta podrazumeva se da se slažete sa opštim uslovima korišćenja.